Opruimen, opbergen en organiseren.

By Rosa - vrijdag, augustus 23, 2019


Hoi Allemaal,

Ik woonde in een klein appartementje op mijzelf, maar sinds een paar weken woon ik weer bij mijn ouders. Een hele goede beslissing en ben heel dankbaar dat de deur van mijn ouders open stond. Alleen houdt dit ook in dat ik mijn spullen goed moet ordenen. Mijn moeder heeft een eigen 'knutselkamer', maar die deelt ze nu dus met mij. In deze post laat ik jullie zien hoe ik mijn spullen heb opgeruimd en georganiseerd heb.Washi tape
Ik had een collectie van ongeveer 250 rolletjes washi tape. Dat neemt ontzettend veel ruimte in. Ruimte die ik op dit moment niet heb. Daarom heb ik besloten om mijn washi tape te sorteren en anders te bewaren. Via AliExpress (alweer :)) heb ik plastic kaartjes gekocht waar ik de Washi tape om heen heb gerold. Ze nemen nu veel minder ruimte in dan eerst. Deze washitape blijft gewoon goed plakken en het ziet er ook super mooi uit. Heel strak en netjes op kleur gesorteerd.

Mandje 1
Ik heb in de kamer 2 kleine mandjes. Waaronder deze die je hier op de foto naast ziet. Dit mandje staat op een klein ladekastje en hierin zitten alle spullen die ik eigenlijk altijd wel gebruik.
De dingen die je in dit mandje kan vinden zijn mijn micron en gellyroll pennen, zowel de oude als mijn nieuwe verpakkingen, potloden, scharen, puntenslijper, lijmroller en correctie-roller. Veel dingen die ik dicht bij de hand wil hebben.Mandje 2
Mandje twee is een mandje met eigenlijk van alles en nog wat. Maar ook weer in dit mandje zitten dingen die ik de laatste tijd veel pak. Bijvoorbeeld mijn Happy Planner stickers en sticky notes. Ik gebruik ze overal voor. Lees dat hier in het artikel over sticky notes. Er zitten ook aanvullingen in voor bijvoorbeeld mijn distress oxide stempelkussentjes of extra inkt voor de clear stamps. Ook mijn Happy Planner punch past precies in dit mandje.

Onder dit mandje staat eigenlijk nog een mandje met papier om kaarten mee te maken. Deze gebruik ik niet heel vaak, aangezien ik vaak digitaal de kaartjes ontwerp.


Plastic bakken & Aquamarkers
Ik heb een stuk of 15 van deze kleine plastic bakjes. Allemaal gelabeld en netjes op elkaar gezet. Een aantal van deze bakjes heb ik op een klein kastje staan, waar ik snel bij kan. De andere bakjes staan achterop een andere grote kast. Hier moet ik "iets" meer moeite voor doen..

En natuurlijk heb ik mijn aquamarkers ook nog. Deze heb ik netjes opgestapeld en staat op een grote plastic bak.


Ik vind het soms heel moeilijk om het allemaal heel netjes te houden, zeker nu ik niet meer op mijzelf woon. Ik heb minder ruimte en kan dus niet al mijn spullen een plekje geven. Ik denk zelfs dat ik deels vergeten ben wat ik allemaal nog meer heb.

Als ik weer een plekje heb voor mijzelf, dan is het een cadeautje om alle dozen weer uit te pakken en te kijken wat er uit komt!

Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vond.

Lieve groetjes,
Roos


  • Share:

0 Opmerkingen