Eerste eigen kaarten!

By Rosa - zondag, augustus 04, 2019

Hoi Allemaal,Zoals een aantal van jullie wel weten ben ik bezig geweest om mijn eigen kaarten te ontwerpen. Ik ben ontzettend trots op mijn eerste resultaten, ook al ben ik bezig met verbeteringen. Ik wil ze graag aan jullie laten zien.

Allereerst ben ik trots op mijn eigen kaarten, omdat ik ze zelf helemaal heb ontworpen. Beide kaarten zijn een origineel ontwerp van mij en dat voelt goed. Aan de andere kant zie ik gelijk wat verbeterpunten en wil ik hier ook mee aan de slag om ze te verbeteren.


Beide kaarten hebben een kader die ik nog wil verbeteren of weg wil halen. Maar ondertussen ben ik ook bezig geweest met nieuwe kaarten ontwerpen op mijn iPad. Hiervoor gebruik ik de app ProCreate, hier zal ik later ook een artikel over schrijven. Het duurt nog even voordat de nieuwe ontwerpen gedrukt zijn, want ik wil ze wel perfect hebben.

Het allerleukste van mijn zelf ontwerpen kaarten is denk ik nog wel de achterkant. Op de achterkant staat namelijk de naam van mijn site/bedrijf. Het ziet er onwijs mooi uit en vind het dus ook heel leuk om zo te delen. Ik ben dankbaar dat de kaarten zo leuk eruit zijn gekomen. Ik ben nog steeds opzoek naar een drukkerij, waarbij de kleuren ook echt goed gedrukt worden. Ze zijn nu nogal flets en dit wil ik natuurlijk niet.  Mocht je tips hebben, laat maar weten!

In de toekomst wil ik mijn eigen kaartenlijn produceren en daarbij wil ik ook nog gepersonaliseerde producten maken. Maar tot die tijd ga ik door met tekenen en het ontwerpen van wenskaarten. Op 2 november ga ik naar een KVK startersdag. voor meer informatie over het starten van een eigen bedrijf. Ik ben erg benieuwd!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Wil je een keer een eigen gepersonaliseerde wenskaart? Stuur mij dan gerust een berichtje.

Liefs,
Roos

  • Share:

0 Opmerkingen