The Happy Planner

By Rosa - vrijdag, augustus 16, 2019Hoi Allemaal,

Misschien ken je het wel, werken met een planner. Ik heb dit pas sinds afgelopen week ontdekt en ik ben dus nu al verliefd op dit systeem. Ik heb een Happy Planner aangeschaft via Craftelier.com. Dit is een bedrijf ergens in Europa die creatieve spullen verkoopt, waaronder dus ook The Happy planner. In deze blog wil ik jullie laten zien wat ik al heb aangeschaft en wat ik er mee ga doen in de toekomst.

Allereerst heb je natuurlijk een planner nodig om te beginnen. Ik heb eigenlijk heel lang gezocht, maar kon niet zo veel verschillende vinden. Daarom heb ik de Good Vibes Happy Planner gekocht. Het is een Classic-maat en een horizontale indeling. Je hebt ook veel planners die verticaal zijn.

Ik heb gekozen voor een horizontale lay-out, omdat ik dat heel fijn vind werken. Ook in een normale agenda heb ik liever horizontaal.

De planner kan je gewoon zo gebruiken, maar je kan het ook gaan decoreren. Dat is iets wat ik erg leuk vind om te doen. Daarom heb ik ook een aantal stickerboeken aangeschaft.  Twee van deze stickerboeken heb ik via Facebook aangeschaft, de andere ook via Craftelier. Deze stickerboeken zijn echt fantastisch. Ik heb nu pas 3 'value pack' stickerboeken en 1 kleintje. Maar de Botanische stickers zijn nu al mijn favoriet! Ik vind bloemen echt heel erg mooi en zeker ook in een journal of planner. 


Tot slot heb ik ook een 'Box punch' gekocht via Facebook. Dit is een soort perforator, alleen dan voor rechthoekjes, in plaats van rondjes voor een ringband. Deze perforator snijdt precies een goed formaat voor de verticale planner. Maar ook voor de horizontale kan je het goed gebruiken. 

Ik wil mijn planner gebruiken voor mijn werk, maar ook voor mijn persoonlijke leven. In de toekomst wil ik ook een nieuw bedrijf starten, dus dan is het handig als ik alles goed geordend heb. Aangezien ik laatste tijd niet meer zo goed alles kan onthouden.

Daarbij kost het ook niet extreem veel tijd om een wekelijkse pagina te decoreren. Heb jij ook een Happy Planner en waarvoor gebruik jij het? Laat het eens weten in de reacties!

Lieve groet, 
Roos 

  • Share:

0 Opmerkingen