AliExpress shoplog!

By Rosa - zondag, augustus 11, 2019


Hoi allemaal,

Vandaag ga ik jullie laten zien wat ik op Aliexpress heb gekocht. Ik heb nog niet alles binnen, maar wilde al zo graag delen dat ik echt hele leuke stickertjes binnen heb gehad. Ik zal proberen ook de linkjes te plaatsen naar de producten. Ik zal heel simpel een lijstje maken met wat ik gekocht heb. Ik heb dus nog niet alles binnen, dus daar zal ik alleen een linkje achterplaatsen.

Weekday washi-tape    Prijs: € 0,72    link
Deze washi-tape is over het algemeen redelijk bekend bij mensen die met een bulletjournal werken. Er zit veel tape op het rolletje

Clearstamp    Prijs: € 1,05     link
De reden dat ik deze stempel kocht, was vanwege de boom. Ik vind de boom die erop staat erg leuk en kan ik zeker gebruiken bij het ontwerpen van mijn kaartjes.

Stempelkussen     Prijs: € 0,75     link

Vintage stickers    Prijs: € 0,99     link
Deze stickers zijn ontzettend leuk en plakken goed.

 Herfststickers      Prijs: € 0,49      link
Ook deze stickers heb ik nog niet gebruikt, maar er zitten hele schattige stickertjes tussen. Ik vind het wel jammer dat het geen clearstickers zijn, maar witte stickers.

Plantenstickers     Prijs: € 1,03    link
Dit zijn direct mijn favoriete stickers die ik ooit bij Aliexpress heb besteld. Ze zijn mooi, plakken goed en er zitten veel stickers in de verpakking. Ik ben echt heel blij met deze stickers. Ik raad het je echt aan om deze te kopen als je van bloemen en planten houdt.

Vintage stickers 2    Prijs: € 0,48   link
Ook heb ik nog een setje hele leuke ouderwetse stickers gekocht. Hier zat bijvoorbeeld een oude klok in. Ik weet niet of ik deze vaak kan gebruiken, omdat ze vrij donker zijn.


Japanse Stickers    Prijs: € 0,50    link
Briefpapier stickers       Prijs € 1,25     link       
Sticky Notes            Prijs € 0,52     link
Cactus Sticky Notes       Prijs  €0,58    link       
Watercolor Sticky Notes      Prijs € 0, 62    link             

Op mijn Instagram-account zal je wel vaker mijn aanschaffen van Aliexpress voorbij zien komen. Volgens mij heb ik nu de meeste dingen wel getoond in mijn blog, maar mocht ik iets vergeten zijn. Vraag het dan gerust!

Lieve groetjes,
Roos


  • Share:

0 Opmerkingen