Weekend weg!

By Rosa - vrijdag, mei 24, 2019


Hoi lieve mensen, 

Al bijna een maandje geleden schreef ik mijn laatste blog. Doordat ik werk heb ik niet zo veel tijd, hier baal ik van. Schrijven is een van de dingen die ik gigantisch leuk vind om te doen.  Wat ik nog meer leuk vind is natuurlijk Mickey Mouse en Disney. 10 mei 2019 nam mijn vriend mij mee naar Disneyland Parijs. Ik was er nog nooit geweest en had er onwijs veel zin in.Vrijdag om 7.15 uur hadden we de trein vanaf Amsterdam Centraal. In 3 uur en 40 minuten waren we bij Disneyland. De treinreis was heel fijn en ontspannen, enige nadeel was de toilet. Die was gewoon echt vies.  Eenmaal in de Disney Studio's hebben we echt genoten. Gelijk al de Marvel-shows gekeken en genoten van een lekkere lunch. De eerste dag hebben we gelijk al een foto met Mickey Mouse gescoord! Mijn doel was in ieder geval al bereikt.


De tweede dag stonden we rond 9 uur al in het park. Veel karakters ontmoet en foto's mee gemaakt en 's avonds gingen we naar een dinershow. De dinershow was ontzettend leuk in elkaar gezet, dat ik regelmatig vergat dat ik moest eten.  Het was een "wild west" show, dus met paarden, runderen en natuurlijk Mickey & Friends. Om elf uur 's avonds was de show afgelopen en zijn we terug naar het hotel gegaan.

De derde dag, zondag, waren we nog vroeger in het park dan de dag daarvoor. We hadden ontdekt dat je aan het begin van de dag al een prinses kon ontmoeten, dus dat wilden wij natuurlijk. We stonden redelijk vooraan en hebben een foto met Ariel gescoord! In de avond hebben we nog souvenirs gekocht en gekeken naar de Disney illuminations show . Dat is de afsluitende show van het park. Daarna zijn we weer naar het hotel gegaan.

Maandagochtend was ons laatste moment in Disney. We zijn nog op de foto geweest met Belle en daarna zijn we nog wat winkeltjes in gedoken. Rond 12 uur namen we de trein terug naar Nederland. Dit weekend was denk ik een van de beste weekenden van mijn leven. Als echte Disney-fan is het zeker een aanrader om een keer naar Disneyland Parijs te gaan.

Ik hoop dat jullie dit leuk vonden om te lezen.

Veel liefs,
Rosa

  • Share:

0 Opmerkingen