Distress Oxide

By Rosa - vrijdag, mei 03, 2019

Hoi Allemaal,

Allereerst, excuus voor de slechte kwaliteit van de foto's. Dit keer had ik geen camera tot mijn beschikking en heb ik de foto's moeten maken met mijn telefoon.

Sinds kort ben ik trotse eigenaar van een set Distress Oxide. Ik heb 12 kleuren en daarbij ook de mengtools aangeschaft. Natuurlijk wilde ik dit direct gaan uitproberen en met jullie delen. Dus ik ben aan de slag gegaan, met het maken van wat kaartjes. Ik heb de eerste set en dat zijn de volgende kleuren: worn lipstick, fired brick, spiced marmalade, fossilized amber, peeled paint, cracked pistachio, broken china, faded jeans, iced spruce, wilted violet, vintage photo en walnut stain.

Ik heb voor iedere kleur een apart sponsje voor de mengtool gebruikt, zodat ik ze niet steeds hoef af te wassen. Ik heb diverse dingen geprobeerd.
De stencils die ik heb gebruikt komen van Aliexpress vandaan. Ik heb ze al heel lang op mijn kamer liggen en nu kon ik ze eindelijk gaan gebruiken.  Als eerste is het goed om je stencil vast te plakken aan het papier waar je het op gaat gebruiken. Zodat de stencil niet verplaatst tijdens het werken. Daarna gewoon proberen! Het ging bij mij gelijk goed! Eigenlijk is het ontzettend makkelijk te gebruiken.

Ik ga hier zeker nog meer mee werken en zal de creaties ook delen op instagram. Mocht je zelf iets gemaakt hebben, dan vind ik dat erg leuk om te zien. Stuur mij een berichtje op Instagram :)

Lieve groetjes,
Rosa 

  • Share:

0 Opmerkingen