Dromen mag altijd

By Rosa - zaterdag, juli 13, 2019


Hoi lieve mensen, 

Dromen mag altijd. Ik denk dat deze zin echt mijn motto aan het worden is.  Allereerst, ik ben niet zwanger. Ik ben ontzettend trots op dit gemaakte kaartje dat ik deze als omslag foto wilde hebben.


Waarom mag je altijd dromen? Ik wil eigenlijk al heel lang wat doen met mijn creatieve kant. Nu heb ik besloten om deze zomervakantie hieraan te gaan werken. Ik heb 5 weken lang de tijd om dit vorm te gaan geven. Natuurlijk heb ik al een site en kan ik hier al mijn ei kwijt. Alleen wil ik nu meer dan schrijven. Ik wil ook gaan verkopen. Mijn eigen gemaakte kaarten wil ik uit eindelijk in de winkel hebben liggen. Het lijkt mij zo ontzettend gaaf als dit ooit uitkomt.

Ik heb zelf geen verstand van een eigen bedrijf runnen en hier moet ik mij dus in gaan verdiepen. Maar daarnaast ben ik ook gewoon nog leerkracht, dus moet ik kijken hoe ik dit kan combineren. En of het succesvol is, dat is de tweede vraag. Ik wil jullie graag meenemen in mijn leven en ook hoe ik dit allemaal ga regelen. Gelukkig heb ik een lieve vriend die mij support en fijne vrienden om mij heen.

Ik ben dus bezig met een toekomstplan, zodat ik ook weet waar ik echt wil voor gaan. Zodra ik meer weet, zal ik het laten weten.

Veel liefs,
Rosa 

  • Share:

0 Opmerkingen