Impulsief dagje uit

By Rosa - woensdag, mei 01, 2019


Hoi allemaal,

Soms moet je in het leven impulsief doen. Impulsiviteit zorgt ervoor dat je soms dingen doet, die je normaal gesproken niet zou doen. Ik ga eigenlijk helemaal niet vaak naar een dierentuin, sterker nog: eigenlijk nooit. Dus op een avond besloten mijn vriend en ik om de volgende dag eens impulsief te gaan doen en naar Burgers Zoo te gaan. Genieten!

Om een uur of 10 stapten we in de auto en rond half 12 waren we eindelijk bij de dierentuin. Het was ontzettend druk, maar dat maakte niet zoveel uit voor ons. Op ons gemak zijn we de dierentuin doorgegaan. Echt onwijs gezellig. Het is genieten om met degene waar je van houdt ergens rond te lopen. Het fijne aan een impulsief dagje is dat je geen rekening hoeft te houden met andere dingen. Juist omdat je niets hebt bedacht. 


Natuurlijk had ik mijn fotocamera mee en kon ik gelukkig wat mooie foto's maken. Ik vind dieren ontzettend mooi en indrukwekkend, maar deze dag waren de aapjes toch wel mijn favoriet! De aapjes waren heel actief en fotogeniek. 

Mijn vriend houdt ontzettend veel van waterdieren. Dus we konden natuurlijk de Bush en de Ocean niet vergeten. Daar kwamen we ook weer mooie beestjes tegen. Mooie kwallen, vissen, krabben en haaien. Hij heeft zich heel lang vermaakt bij de haaien. Indrukwekkende beesten zijn dat zeg! 


Tot slot zijn we ook nog in het gebied geweest waar de leeuwen verbleven. Leeuwen zijn ook echt zulke mooie beesten. Aan het einde van de dag gingen we weer richting huis, onderweg hebben we avond gegeten. Toen ik weer thuis was, zijn we samen op de bank geploft en hebben we tv gekeken.

Zo'n impulsief dagje uit, genieten!

Lieve groetjes, 
Rosa 


  • Share:

0 Opmerkingen