Vakantie!

By Rosa - zaterdag, juli 30, 2022
Hoi allemaal!

Ik heb al lekker twee weken vakantie! Ik geniet er ontzettend van. Voor het eerst in vijf jaar heeft ook Robin 3 weken vrij. En deze week was de eerste week van zijn vakantie. Genieten om zo samen met elkaar te zijn. Zo hebben we voornamelijk de eerste week het huis lekker opgeruimd. Op woensdag hebben wij heerlijk gewinkeld! 

Robin en ik hebben namelijk een vakantieritueel. Iedere vakantie die we samen hebben gaan we naar een stad in Nederland waar we samen nog niet geweest zijn. Op deze manier komen we steeds op plekken die we nog niet kennen. Dit keer zijn we dus naar Purmerend en Zaandam geweest. 'S Avonds zijn we heerlijk gaan eten in een Amerikaanse diner!

De rest van de vakantie gaan we lekker rustig aan doen en genieten van de vrije tijd! Dat is zeker een fijn vooruitzicht. Ondertussen ga ik ook weer wat meer proberen te plaatsen op de website. Ik merk dat ik het fijn vind om van mij af te schrijven. Soms let ik niet echt meer op spelfouten, dus als je iets tegenkomt kan je dat gerust zeggen! 
 
Als je ook vakantie hebt, dan hoop ik dat je er ook van kan genieten. Maar bovenal dat je tot rust kan komen voor het aankomende jaar. Ik ga nu eerst nog een paar weken goed genieten en dan daarna lekker beginnen bij een nieuwe baan! Maar daar zal ik later nog wat meer over vertellen. 

Voor nu wens ik jullie allemaal een hele fijne vakantie. 
  • Share:

0 Opmerkingen