Het einde van 2022

By Rosa - zaterdag, december 31, 2022

Lieve 2022, 

Het is weer tijd voor een terugblik naar het afgelopen jaar. Een jaar dat zo bizar snel voorbij is gevlogen. Volgens mij redelijk een teken van genieten. Ik geniet van het leven, ook al is het soms heel moeilijk.
Van Almere naar Huizen
Ik heb de stap gezet om dichterbij huis te werken. Van half uur rijden, naar vijf minuten op de fiets. Wat heerlijk! Nog steeds geniet ik daar van. Maar aan de andere kant baal ik soms wel, omdat ik sommige mensen minder zie. Gewoon, omdat deze mensen zo leuk zijn. Op mijn huidige werk ben ik ook helemaal in mijn sas. Het is fijn om een fijne werkplek te hebben, maar ook om een goede leidinggevende te hebben. Dat is zo waardevol van mij. 

Emoties en meer
In tweeduizend tweeëntwintig heb ik geleerd om weer een beetje beter mijn grenzen aan te geven. Nog steeds lekker in de bovenbouw, maar nu dus in mijn eigen woonplaats. Ik heb geleerd om mijn emoties een plek te kunnen geven en ik kwam er achter dat het ongeluk voor 85 procent wel verwerkt is. Tenminste zo schat ik het in. 

Nog meer tante!
En zo werd ik dit jaar weer tante, maar dit keer van een nichtje. De familie wordt steeds groter en wat geniet ik daarvan. Zeker zolang ik zelf nog geen eigen kindje mag verwelkomen, geniet ik extra van mijn nichtje en neefjes! En O ja! In 2023 mag ik nog een nichtje of neefje verwelkomen. Daar kijk ik nu al gigantisch naar uit!

Dankjewel
Dankjewel voor dit jaar. Ik heb zoveel genoten van alle kleine dingen en van alle mensen om mij heen. Ik ben dankbaar dat er zoveel mensen om mij heen staan: mijn man, mijn ouders, mijn zussen en hun mannen, de neefjes en nichtjes en mijn vrienden. Ik geniet er van! Dankjewel voor het fijne jaar. 

Vaarwel 2022, welkom 2023!   • Share:

0 Opmerkingen