November boeken

By Rosa - dinsdag, november 01, 2022

 

Hoi allemaal, 

We gaan een nieuwe rubriek starten. Deze rubriek heeft alles te maken met het motiveren tot lezen. We gaan namelijk iedere maand bekijken welke boeken er uit komen en welke nu echt de moeite waard zijn om te lezen. We beginnen met de maand november. Niet in elke maand zullen er veel boeken uitkomen, dus de lengte zal ook iedere keer verschillen. 

Dog Man: Moeders Mooiste - Dav Pilkey
Van de schrijver van Kapitein onderbroek, komt er nu in de serie van Dog Man een nieuw boek uit. Dit boek komt al op 9 november uit en gaat over Dog Man. Hij raakt gewond en krijgt, zoals ook in het echte leven, een hondenkap op. De anderen lachen hem uit. Gelukkig komt Kleine Karel met een fantastische uitvinding. Ik verwacht dat je ook om dit boek erg kan lachen. 

De Gorgels en de laatste kans - Jochem Meijer
Als je de Gorgels van Jochem Meijer nog niet kent, dan is dat wel een must-have om aan te schaffen. Ondertussen heeft Jochem Meijer al meerdere boeken in de serie geschreven en op 15 november komt het derde deel uit. De gorgels zijn kleine wezentjes die samen met Melle avonturen beleven. Het wordt een spannend verhaal! 

Adiba, de oude heks in de eikenboom - Janneke Schotveld
Janneke Schotveld ken je misschien al wel van de boeken van Superjuffie. Een onwijs leuke serie en ik kan van al haar boeken altijd enorm genieten. Nu komt er een nieuw boek uit op 30 november 2022. Adiba verscheen ook al eerder in het andere sprookjes boek van Janneke Schotveld. De omslag is fantastisch ontworpen. Ik ben erg benieuwd naar dit nieuwe boek! 

De jongen, de mol, de vos en het paard - Charlie Mackesy
Tot slot komt er een boek uit, wat al een keer eerder is uitgebracht. Maar nog niet eerder in een geanimeerde versie. Het boek staat bekend als "De jongen, de mol, de vos en het paard.' Een prachtig boek, met prachtige boodschappen en prachtige tekeningen. Bij het boek hebben ze nu geanimeerde tekeningen gemaakt. Super gaaf om te zien. Het boek is vertaald door Arthur Japin. Het boek komt uit op 22 november 2022

Ik hoop dat je er wat aan hebt, wellicht zit er wel een leuk boek tussen voor de kinderen!


  • Share:

0 Opmerkingen