Terugblik

By Rosa - zaterdag, oktober 15, 2022


 Hoi allemaal, 

Mijn herfstvakantie is officieel begonnen! Ik had afgelopen donderdag nog op het werk een lange dag. 's Avonds hadden we nog een afsluiting van ons project omtrent Gi-Ga-Groen. Het was erg gezellig en fijn om te zien dat er weer ouders de scholen in mogen. 
De vakantie is dus begonnen, hoe kijk ik terug naar de afgelopen weken. In het team voel ik mij heel erg thuis, maar ook in de klas merk ik dat ik steeds meer mijn plekje aan het vinden ben. Het is soms echt wel even pittig, maar we blijven doorzetten. Het kost veel energie. Zo aan het einde van deze eerste periode had ik ook weer een gesprek bij het UWV. Het is soms wel lastig, want lesgeven gaat echt goed. Dat zit in mijn hart en nieren, maar er zijn door het ongeluk wel wat dingen veranderd. Dit zijn dingen die wel cruciaal zijn voor mij als leerkracht. Ik moet hier mee leren omgaan en dit ook accepteren. Dat gaat niet altijd vanzelf. Hoe dan ook, het is mijn werk en vind ik het onwijs leuk om de kinderen wat mee te geven. Ik wil ze nieuwe dingen leren, leuke dingen laten doen en bovenal ze een veilig gevoel geven. 

Maar naast mijn werk, heb ik privé ook leuke dingen meegemaakt. Zo ben ik weer tante geworden en dit keer van een nichtje. Ik heb al meerdere keren mogen knuffelen met mijn nichtje en dat is zo bijzonder. Zo'n klein wondertje en zo kwetsbaar. Ik ben zo verliefd op haar, net zoals op mijn andere neefjes. Het is zo bijzonder, hoe veel je van zo'n klein wondertje kan houden. Ook ben ik de vakantie begonnen met een bezoek aan mijn vorige werk. Wat was het fijn om iedereen weer te zien. Het was een hele fijne werkplek, met mensen die echt een plekje in mijn hart hebben. 

  • Share:

0 Opmerkingen