Kerstshow Intratuin Duiven

By Rosa - zaterdag, oktober 22, 2022 Hoi allemaal, 

Gisteren zijn Robin en ik op pad gegaan naar de Intratuin in Duiven. Dat is voor ons ongeveer 1 uur rijden, maar het was het zeker waard.

Zoals de meesten wel weten; Ik ben gek op kerst. De lichtjes, de gezelligheid, het prachtige feest dat wij vieren. Ik kan daar zo erg van genieten. Daarom wilde ik perse naar de Intratuin in Duiven. Er is daar ieder jaar een kerstshow/tentoonstelling. Hele kerstdorpen zijn er gebouwd. Het was echt heel mooi om te zien. Naast kerstdorpjes, was er ook een 'halloween'-dorpje gebouwd. Daar ben ik zelf minder fan van. Maar voor de mensen die dat leuk vinden, was dat zeker ook een toevoeging. 

Het was redelijk druk en voor mij was het ook wel echt intensief. Toen we op de terugweg naar huis gingen, merkte ik echt dat mijn hoofd zo vol zat. Zoveel prikkels die ik moest verwerken. Gelukkig reed mijn man. Dat gaf rust. 

Maar bovenal heb ik enorm genoten van de glinsteringen, de lichtjes en de gezelligheid dat kerst geeft. Deze show was zeker een uur rijden waard. Het was echt een 'gratis' dagje uit. Hoewel we er heen gingen voor kerstspullen, heb ik eigenlijk maar 1 ding gekocht. Dat is namelijk een oversized trui, die ontzettend warm is! Iets wat ik zeker nodig heb ik deze tijd van het jaar. 

Zo'n dagje weg met mijn man was echt iets wat ik nodig heb. Het is zo fijn om samen een dag te besteden. Onze vakantie is alweer bijna voorbij en dan ga ik dit soort momenten weer missen. Ik heb deze dag als positief ervaren, het was fijn om samen te zijn. 

Ik hoop dat jullie dit soort berichten ook leuk vinden om te lezen. Ik vind het namelijk erg leuk om te schrijven. Zo schrijf ik mijn dag een beetje van mij af.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!


  • Share:

0 Opmerkingen