2021, je was bijzonder.

By Rosa - vrijdag, december 31, 2021Lieve 2021, 

Wat een gek jaar hebben wij achter de rug. Niet alleen wij twee, maar de hele wereld. Van een lockdown, tot een heerlijke zomer, tot weer een semi-lockdown. De hele wereld draaide wéér om het C-woord. Iets waarvan ik had gehoopt dat het weer een beetje was overgewaaid. Deze brief gaat niet over C. Het gaat over mijn 2021. Ik ben blij, want ondanks alle negatieve dingen heb ik een fijn jaar gehad.  Ik wil graag een paar puntjes uitlichten. 

Van controle-afspraken in het ziekenhuis tot mijn revalidatietraject.
Want ook dat heb ik dit jaar gehad. Een 3-maanden durend traject, waarbij ik ging werken aan mijzelf. 3 maanden lang: bezig met trainen, praten en verwerken. Eigenlijk heeft het mij heel goed gedaan. Zo goed dat het nu al een heel stuk beter ging dan december 2020. Daarnaast ook nog onder het mes geweest voor mijn oor. Een oorontsteking die uit de hand was gelopen en richting de hersenen ging. Dankbaar dat de arts het goed heeft verholpen. 

Van groep 4 naar groep 7.
De stap naar de bovenbouw deed mij goed. Zeker omdat er een leuke collega naast mij staat. In hele kleine stapjes gaat het steeds beter. Toch blijft werken voor de klas toch een moeilijk punt. De prikkels die ik nu nog binnenkrijg door de kinderen, zorgen ervoor dat ik extreem moe ben na een werkdag. Máár dat betekent niet dat ik niet ga strijden. Strijden, want op een dag moet het goed komen. En als het niet goed komt, dan zorg ik ervoor dat ik iets vind waar ik gelukkig van word.

Van tante naar dubbel tante
Wat ben ik gezegend. Ik was al tante, want mijn ene zus heeft al een zoon. Maar dit jaar in mei mocht ik opnieuw tante worden van mijn andere zus. Dankbaar dat er weer een wondertje op deze aarde is gezet. Dankbaar dat mijn man en ik vier gezonde neefjes hebben. 

Van een nachtje weg naar beneden in de woonkamer slapen.
Ja, slijm slijm. Maar ik moet het toch benoemen, want mijn man. Ik hou van hem. In alle moeilijke momenten staat hij naast mijn zijde. Dat vind ik heel fijn, want hij geeft mij de energie die ik soms niet heb. Dit jaar zijn we alweer 1 jaar getrouwd en we kijken erg uit naar de toekomst. Waarin wij onze trouwdag nogmaals kunnen vieren, zodat wij het met al onze vrienden en familie kunnen delen. 

Dankjewel 
Bedankt voor het afgelopen jaar. Maar laten we 2022 een jaar maken waarin ik rust vind. Rust vind in mijn hoofd en leven. Dat we mogen bouwen aan onze toekomst met z'n tweeën. Maar bovenal dat we mogen genieten van iedere dag die ons gegeven wordt. 


Vaarwel 2021, Welkom 2022. 
  • Share:

0 Opmerkingen