Werken en Bloggen?

By Rosa - zondag, september 29, 2019Hoi allemaal,

Deze post gaat over mijn combinatie met werk en bloggen. Ik merk namelijk dat ik dit gigantisch moeilijk vind om te combineren. Daarom wil ik hier kort iets over schrijven.Afgelopen maand heeft mijn werk veel tijd in beslag genomen en kan ik daarom bijna niet schrijven en/of creatief bezig zijn. Ik probeer iedere zondag een aantal werkjes af te maken, zodat ik in ieder geval op Instagram iets kan plaatsen, door de week heen. Daarnaast probeer ik te schrijven, maar het lukt mij gewoon niet. Het geeft op dit moment meer stress, omdat ik het niet goed kan bijhouden. Ik ben best wel perfectionistisch en als iets mij niet lukt, ga ik daar over stressen en balen. Aangezien ik ook weer aan het re-integreren ben op mijn werk, wil ik daar op dit moment de focus leggen.

Daarom heb ik besloten om tot de herfstvakantie, halverwege oktober, geen blogposts meer te plaatsen. Ik blijf wel, zover het lukt, op Instagram foto's plaatsen. Zodat ik wel actief blijf en nog steeds mijn werk kan publiceren. Ik hoop dat jullie alsnog blijven volgen op Instagram.

Veel liefs,
Rosa 

  • Share:

0 Opmerkingen