Vakantie!

By Rosa - zondag, juli 14, 2019

Lieve mensen,

Na een ontzettend druk jaar is het nu eindelijk dan vakantie! De eerste week van mijn vakantie is begonnen en graag wil ik terugblikken op afgelopen jaar, maar ook vooruit blikken.

Afgelopen jaar had ik onverwachts tot een groep 7/8. Om eerlijk te zijn stond ik niet te springen om weer een bovenbouwgroep te draaien, aangezien ik meer een middenbouw leerkracht ben. Maar eenmaal gestart viel het reuze mee. Ik genoot van de kinderen in mijn groep en wist wat ik moest doen. Helaas ging het met mijn gezondheid niet zo heel goed, waardoor ik halverwege het jaar minder moest gaan werken. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik ergens werk waar dit mogelijk was. Mijn directeur heeft dit goed opgepakt. Het tweede deel van het jaar was dus voor zowel voor mij, als de kinderen redelijk zwaar. Er kwamen veel andere gezichten voor de groep. Hier moesten de kinderen aanwennen, maar ik ook. Ik kreeg meer tijd voor andere dingen en dat was heel fijn.

Na de meivakantie zijn we met groep 8 op kamp gegaan en ben ik ook weer langzaam gaan opbouwen met werken. Van 1 dag per week weer naar de 3 dagen. Dit was heel fijn, want ik kon steeds meer met mijn groep zijn. Ook al ben ik nog niet helemaal hersteld ben ik ontzettend dankbaar dat ik deze groep mocht draaien. Moeilijke momenten, maar zeker ook makkelijke en gezellige momenten maken zo'n jaar waardevol.

Het jaar is voorbij gevlogen. Groep 8 is klaar met de basisschool en mogen nu een nieuwe stap in hun leven gaan maken. Groep 7 is over naar het laatste jaar en ik? Ik ga volgend jaar groep 4 draaien. Een middenbouwgroep. Ik heb er ontzettend veel zin in, maar nu eerst: Benen omhoog en vakantie vieren.

Veel liefs,
Rosa 

  • Share:

0 Opmerkingen