Oeps!

By Rosa - vrijdag, juli 19, 2019


Hoi allemaal,

Oeps, je kent het wel. Je gaat even naar het centrum en eindigt in de Action. Vaak is dit niet heel goed voor mijn portemonnee of die van mijn vriend. Een paar dagen geleden ging ik 'spontaan' naar de Action en kocht ik daar weer wat leuke dingen! 


Allereerst heeft de Action weer nieuwe clearstamps in de collectie zitten. Deze zijn van Craft Sensations en waren volgens mij iets duurder dan de vorige collectie. Maar dan heb je wel echt hele leuke stempels. Er zit ook nog een die cut bij, die past bij een van de stempels in het setje. Ik heb gelijk vier varianten gekocht, volgens mij was er ook nog één met bloemen. Maar ik heb genoeg clear stamps met bloemen. Het gebruik van clear stamps is echt heel makkelijk en je kan het goed schoonhouden. Ook de clearstamps van de Action zijn van goede kwaliteit en geven een duidelijke stempelafdruk. 

Ook vond ik toevallig nog een klein stickerboekje, met schattige stickertjes voor in mijn journal. Die moest ik natuurlijk ook gelijk meenemen. Ik heb ook al andere varianten, misschien dat ik deze ook al heb. Aangezien de helft van mijn knutselspullen in verhuisdozen zit, kan ik dat natuurlijk niet controleren. Dus goed excuus om nieuwe dingen te kopen. 

De Action had weer nieuwe washi-tapes. Gisteren zei ik nog dat ik eigenlijk al teveel tapes heb, maar deze drie setjes konden er ook nog wel bij. De tapes waren gewoon dezelfde prijs, zoals altijd. De printjes zijn schattig en wat rustieker. Veel van de Action washitapes vind ik persoon te kinderlijk. Dus ben heel blij dat deze varianten wat volwassener lijken.

En natuurlijk kon ik de Action niet uit zonder de bovenstaande notitieboekjes. Ik ben helemaal weg van Disney en toen ik deze boekjes zag liggen, moest ik van mijzelf kiezen. Ik kon ze natuurlijk niet allemaal meenemen. Ze hadden vier varianten, dus heb er maar drie meegenomen.

Ik zal binnenkort even een post maken met wat ik met de boekjes ga doen/heb gedaan.  Naast de boekjes had ik nog kleine insteekhoesjes voor kaarten, zodat ze netjes verpakt zijn. Maar dat was het dan wel. Ik heb geprobeerd niet té veel te kopen.

Wat vinden jullie het leukste aan de Action? Laat het mij weten op Instagram of in de reacties.

Veel liefs,
Roos
  • Share:

0 Opmerkingen