Mijn favoriete producten

By Rosa - donderdag, juli 25, 2019


Hoi allemaal,

Het is vakantie en heel erg warm, maar dat hoef ik jullie natuurlijk niet te vertellen. Dat kunnen jullie namelijk ook wel zelf voelen. In deze post vertel ik over mijn favoriete journal producten. 


Sinds een jaar ben ik bezig met intensief journallen en heb hierbij veel producten al gebruikt. Maar er zijn nu toch wel echt een aantal producten die ik vaak pak. En dat zijn veel standaard producten die je vaak gebruikt.

Blokjes papier
Allereerst gebruik ik bijna op elke pagina wel een velletje papier uit een papierblokje van de Action. De Action verkoopt al tijden deze papierblokjes, iedere keer weer met andere motiefjes. 

Washi tape
Washi tape kan niet ontbreken in je verzameling. Ik heb veel rolletjes tape liggen, maar dit doosje pak ik het meeste van allemaal. Dit doosje is te bestellen via AliExpress voor rond de drie euro.

Dit is de enige washi tape die ik zo 'duur' koop. Maar het is het ook echt waar, het plakt goed en heeft een leuk motiefje. 

Micron fineliners
Momenteel gebruik ik een andere pen, maar de Micron fineliners zijn nog steeds mijn favoriet. De Micron fineliners heb je in verschillende diktes. Ik gebruik de 0,3 en 0,5 het vaakst. Deze zijn niet te dun, maar ook weer niet te dik. In mijn journal, een Leuchtrum, geven ze wel wat ghosting. Persoonlijk vind ik ghosting niet heel erg. Ghosting houdt in dat het lichtelijk zichtbaar is aan de achterkant van je pagina.

Clear stamps
Sinds kort gebruik ik heel vaak clear stamps. De clear stamps die ik het meeste pak, kan je zien op de foto hiernaast. Ik gebruik dan voornamelijk de punaises en de paperclips. Ze geven net wat meer flair op je pagina. Deze zijn ook te koop via AliExpress.

Lijmroller
Als laatste de lijmroller van de Action. Hiervan heb ik geen foto, maar vroeger kom ik er absoluut niet mee overweg. Ze zijn te koop bij de Action en de ene lijmroller zit voller dan de ander. Daar let ik dus nu ook op. Ik gebruik de lijmroller voor rechte afbeeldingen.

Dit zijn de vijf producten die ik het liefste gebruik. Ik denk dat deze producten ook vaak gebruikt worden door andere mensen. Ik hoop dat jullie het artikel leuk vonden en iets aan hebben.

Veel liefs,
Roos

  • Share:

0 Opmerkingen