Kringloopdeal!

By Rosa - donderdag, juli 18, 2019


Hoi allemaal, 

In ons gezin gaat er regelmatig iemand naar de kringloopwinkel. Het is leuk, voordelig en vaak vind je echt nog producten die van kwaliteit zijn. Zo heb ik weer wat nieuwe materialen in huis om te gebruiken. Ik neem jullie graag mee door mijn aanschaffen heen. 
Nu heb ik niet van alle producten een foto gemaakt, omdat het veelal in gebruik is, maar ik wil wel graag wat vertellen over artikelen die ik heb aangeschaft. Twee weekjes geleden ging ik zelf naar de kringloopwinkel en daar vond ik twee stempelsetjes van Leendert Jan Vis. In de set zitten 8 stempeltjes en een stempelkussen. Wellicht dat het stempelkussen niet meer werkt, maar die gebruik ik vaak niet.  Naast de Leendert Jan Vis stempelsets, heb ik ook nog een paar sets van Project Life meegenomen. Er zaten hele leuke kaartjes in, die ik kan gebruiken in mijn journal.  Deze keer was ik maar € 5,00 kwijt. Helemaal niet veel voor 4 dingen.


Afgelopen week kwam mijn moeder thuis met een stapel stevig papier en magnetische stempels. Aangezien ik bezig ben met een eigen kaart-collectie, komt al het papier goed van pas.
Er zaten veel kleuren bij, hier links zie je blauw, bruin en wit. Er zat ook nog rood, groen, geel, beige en zwart bij, misschien nog wel meer. Er zat ook papier in, waarmee je een ronde kaart kan maken. Ook dit papier was gemiddeld € 0,50 tot € 1,00. Heel goedkoop dus, zo goedkoop vind je het zelfs niet in de Action.

Als je niet zoveel geld wil uitgeven, ga opzoek naar een kringloop winkel bij jouw in de buurt. En laat mij weten wat je allemaal hebt gekocht, dat vind ik leuk!

Dankjewel voor het lezen en tot de volgende keer!

Veel liefs,
Rosa Follow my blog with Bloglovin

  • Share:

0 Opmerkingen