Jeugdherinneringen ophalen....

By Rosa - maandag, juli 22, 2019

Afbeeldingsresultaat voor slagharen
Foto van Wikipedia

Hoi allemaal, 

Aangezien mijn vriend en ik nu samen een paar weekjes vrij zijn, hebben we besloten om leuke dagjes weg te gaan. Donderdag wilden we leuke jeugdherinneringen ophalen in een attractiepark, waar we beiden heen zijn geweest als kind. We zijn namelijk naar Slagharen geweest.
Maar leuke jeugdherinneringen ophalen? Ho maar, dat zat er niet in. We zijn heel enthousiast op weggegaan, met het idee: het is een familiepark, moet ook wel nog leuk zijn voor ons. Maar helaas... We moesten sowieso al 1,5 uur rijden voordat we er waren, dit wisten we natuurlijk wel. Dus zo erg was dat niet. Eenmaal in het park was het met elkaar wel gezellig. 

Robin en ik kunnen ons eigenlijk altijd wel vermaken, dus ook in Slagharen was het erg gezellig. Rond 10 uur zijn we dus het park in gegaan en hebben we even rond gelopen. Er waren heel wat attracties uit onze jeugd verdwenen. Daar baalden wij wel van, want daar hoopten we natuurlijk nog op. Nadat we in een vliegenschip waren geweest, voelde ik mij heel erg misselijk. Toen drong het tot mij door: We worden oud. 

Ook al viel het park tegen; we hebben wel genoten van elkaar en hebben veel gelachen.

Veel liefs, 
Roos

  • Share:

0 Opmerkingen