Artist fineliner | Action

By Rosa - dinsdag, juli 30, 2019Hoi allemaal,

Ik was weer eens bij de Action, verrassend hè? Maar daar vond ik deze fineliners. Ik heb ze mee genomen om te kijken of ze een beetje goed zijn. Volgens mij heb ik € 1,99 betaald voor deze set.


 In de verpakking zitten 8 pennen. Deze pennen gaan van breedte 0,03 mm tot en met 2,00 mm. Er is dus een grote variatie aan breedte. De pennen worden 'Artist Fineliners' genoemd, maar de pen van 2,0 mm is een brushpen. Dat was erg verrassend toen ik de stiften ging testen.


Ook werkte de 0,8mm pen niet correct. De pen gaf bijna geen kleur en ik moest de pen echt loodrecht op het papier zetten. De andere pennen deden het wel, maar lijkt meer op donkergrijs, dan op zwart.  De pennen bevatten in het algemeen niet zoveel kleur. Dit kwam ook naar voren toen ik een pentest deed. De fineliners vloeien makkelijk over het papier en drukken niet door.  Je ziet de pennen wel licht op de achterkant, maar voor mij is dat niet storend. 

De brushpen vloeit totaal niet makkelijk over het papier en geeft een brede lijn af bij het schrijven. De brushpen past niet in het geheel. 

Op het gebied van vasthouden, zijn de pennen gigantisch licht. Dus ze houden goed vast en vloeien dus goed over het papier heen. Algemene conclusie
Ik ben over het algemeen tevreden over het product voor de prijs van €1,99, maar wel met wat kritiekpuntjes. Niet alle pennen deden het en de kleur is niet echt zwart. En dan zat er nog een brushpen bij. In tegenstelling tot de brushpen schreven de fineliners wel heel lekker en vloeiend. Zoals ik al zei deed een pen het niet, dat vind ik zonde. Ook al is het product goedkoop, verwacht ik wel dat alle artikelen werken. 

Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden en laat weten wat jouw favoriete fineliners zijn om te gebruiken!Lieve groetjes,
Roos 

  • Share:

0 Opmerkingen