Zomertijd!

By Rosa - maandag, april 08, 2019


Hoi allemaal, 

Afgelopen maand is de zomertijd weer in gegaan, dit houdt in dat de zomer dichterbij komt. De afgelopen tijd schijnt het zonnetje heerlijk! Ik kan daar echt van genieten, jullie ook?

Graag wilde ik alvast even vooruit blikken. Vooruit naar de zomer en de dingen die ik graag wil gaan doen. Zelf kan ik heel slecht tegen de hitte en kan ik daar ook redelijk chagrijnig van worden. Dat heeft te maken met mijn allergie voor de zon.. Dat klinkt al helemaal raar. Van de zon word ik snel moe, hoofdpijn en soms ook nog vlekjes op mijn arm. Daarom wil ik deze lente en zomer meer gaan focussen op tekenen. Ik trek nu vooral nog afbeeldingen over en pas ze dan zo aan dat het iets van mij is. Maar ik wil eind de zomer toch echt wel zelf beter kunnen tekenen.

Om mijzelf hier ook aan te houden heb ik een doelenlijstje gemaakt:

Doel 1 - Beter kunnen tekenen.
Doel 2 - Dagelijks 10 minuten tekenen
Doel 3 - Genieten van het tekenen.

Dit zijn hele simpele doelen, maar ik kan mij hier wel aan houden. Ik ga in mijn journal nog een tracker bijhouden. Zodat ik kan zien of ik echt dagelijks tien minuten aan het tekenen ben geweest. Hier zal ik later een update overplaatsen!

Ik ga vandaag weer verder met genieten van het weer! Tot een volgende keer!

Dikke knuffels,
Rosa

  • Share:

0 Opmerkingen