Vakantie maar toch druk!?

By Rosa - zondag, april 28, 2019


Hoi Allemaal, 

Zoals de meesten weten, ben ik leerkracht in het basisonderwijs. Dat houdt in dat ik nu twee weekjes meivakantie heb. Ik heb deze ook echt ingedeeld als vakantie! Het enige wat ik wel doe, is nadenken over groep 8 kamp. Wat direct na de meivakantie plaats vindt.

De rest van de tijd ben ik bezig in mijn huisje, aan het tekenen, met vrienden weg en ook nog met mijn ouders gezellig samen zijn. Dus ook al is het vakantie, mijn dagen zijn redelijk vol geboekt. In de vakantie is mijn doel altijd om plezier te hebben en te genieten van de tijd die je hebt. Ik vind het heerlijk om even één of twee weekjes niet te hoeven werken, niet omdat ik mijn werk niet leuk vind, maar omdat het gewoon echt even tot rust komen is. Zodat ik na de vakantie er weer tegen aan kan gaan. Ook al doe je niet zo veel, het voelt altijd wel als heel veel.

En dan begint ook nog mei! Een maand waarin veel gaat gebeuren: op kamp met groep 8, een weekend weg met Robin en nog meer. Leuke dingen en daar kijk ik heel erg naar uit. Maar nu eerst: nog een weekje genieten van de vrije tijd die ik heb.

Lieve groetjes,
Rosa

  • Share:

0 Opmerkingen