Creatief met de familie

By Rosa - maandag, januari 28, 2019Hoi Allemaal, 

Afgelopen weekend had ik weer een knutsel avondje bij mijn moeder thuis. Samen met mijn zus en mijn moeder zijn we de hele avond gezellig bezig geweest.  We hebben ontzettend veel gelachen en het voelde oprecht gezellig. Even van te voren: de foto's zijn niet van zulke goede kwaliteit, want ik heb de foto's met mijn telefoon gemaakt.

Dit keer gingen we eigenlijk bloemstukjes maken, maar het grappige was; we hadden geen bloemen. 's Middags toen mijn zus en ik naar de markt gingen om bloemen te halen, kwamen we er al snel achter dat de bloemenkraam er niet stond... Dit was wel even balen, dus moesten we naar het tuincentrum. Op zich niet zo heel erg, want het was wel gezellig.  We hadden uiteindelijk wat plantjes gekozen en de goede prijs er voor betaald. Toen konden we naar mijn moeder. Eerst lekker ongezond gegeten, eens in de zoveel tijd moet kunnen. Daarna gingen we aan de knutsel. 
Ik ben normaal gesproken geen bloemen/plantenmens, omdat mijn katten ze vaak opeten... Dus dat vind ik altijd zo zonde. Maar in dit geval heb ik een bloemstuk gemaakt op een etagère. Op de onderkant staan ook echte plantjes en lichtjes. De middelste etage alleen nep bloempjes en een bootje. De bovenkant heb ik leeg gelaten, zodat ik daar waxine lichtjes op kan plaatsen. Het geeft een erg leuk effect als 's Avonds de kaarsjes en de lampjes aanstaan. 

Ook heb ik nog twee kleine potjes versierd met bloemen. Die staan hier boven aan de pagina. Alle spullen komen vanuit de kringloop, Action of in de uitverkoop bij een tuincentrum. Over het algemeen is het dus heel erg low budget en kan iedereen dit doen.  Ook als je met bloemen wil werken, is een tip om aan het einde van de dag langs te gaan. Misschien krijg je nog wat korting, omdat de bloemen al niet meer zo mooi zijn. 

Ik hoop dat je dit leuk vond om te lezen. Als je van creatieve dingen houdt, dan raad ik je aan om eens in de zoveel tijd ook echt een moment in te plannen om lekker bezig te zijn! Wij willen dit maandelijks gaan doen, zodat we ook ons familiemomentje pakken.
Dankjewel voor het lezen,
liefs Rosa. 
  • Share:

0 Opmerkingen