Kerst in aantocht!

By Rosa - zaterdag, december 22, 2018Hoi allemaal, 

Over drie dagen is het dan eindelijk kerst. Een periode waar ik het meeste naar uitkijk. Ik vind het heerlijk om met elkaar de dagen door te brengen, met eten en familie stil staan bij het wonder dat naar de wereld kwam. In deze periode ben ik helemaal in mijn sas. Ik ben eigenlijk helemaal geen eter, maar ik vind het met kerst juist ontzettend gezellig.

Deze kerst is alleen een beetje anders. Deze kerst ben ik met kerstavond bij de familie. Eerste kerstdag bij een goede vriend en tot slot ook nog één avond bij mijn ouders. Mijn vriend moet helaas werken, dus veel tijd zullen wij niet met elkaar hebben. Maar desondanks geniet ik van elk moment dat ik heb.

Ik wil jullie graag een gezegende tijd wensen. Met elkaar of alleen, weet dat God zijn Zoon heeft gestuurd voor jou en mij.

Lieve groetjes, 
Rosa

  • Share:

0 Opmerkingen