Introductie

By Rosa - maandag, december 10, 2018


Hoi allemaal,

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is mijn nieuwe website online. Ik heb ervaren dat ik schrijven erg leuk vindt. Ik zal mij even kort voorstellen. Ik ben Rosa en ben momenteel 24 jaar oud. Ik woon in een klein dorpje in het midden van Nederland.

Ik heb twee katten, Muffin en Whopper en vind wandelen erg lekker om te doen. Ik vind tekenen, schilderen en alles wat creatief is eigenlijk heel leuk om te doen. Dus ik hoop dat ik dit ook kan blijven doen met mijn blog. Ik heb een hele lieve vriend, Robin. Hij is mijn steun en toeverlaat als het even niet lekker loopt. Dan is hij daar en maakt hij mij weer vrolijk. Hij is echt een lieverd. Ik kan wel uren over hem schrijven.

Zoals ik al zei, ik vind schrijven heel leuk. Ik heb al meerdere malen geprobeerd om een blog bij te houden, maar dat is moeilijker dan gedacht. Ook omdat ik gewoon nog werk en dat is momenteel ook best veel en zwaar. Dus ik blijf het gewoon volhouden. Ik hoop dat jullie deze stap met mij aan willen gaan.


Dankjewel alvast!

Lieve groetjes, Rosa 

  • Share:

0 Opmerkingen