Fusetool | Hoe gebruiken?

By Rosa - zondag, december 16, 2018Hoi allemaal, 

Sinds een paar weken heb ik de FuseTool in mijn bezit en ben ik er mee gaan oefenen. Ik moet zeggen: het is behoorlijk oefenen. Rechte lijnen en rondingen zijn pittig, maar ook dat hoort erbij. Ik heb de basisset, zonder de extra opzet stukjes. Met kerst heb ik een kerstdiner op mijn werk. Hierbij heb ik 'Schudkaartjes' gemaakt voor op de borden van de kinderen. Alle kinderen hebben een eigen kaartje, die ze later als boekenlegger kunnen gebruiken.

Op mijn werk heb ik het papier gesneden in de juiste maat en daarna heb ik thuis de FuseTool gebruikt om met een plastic insteekhoesje te sealen.

Benodigdheden:
- Fuse tool 
- Insteekhoesjes
- Diverse pailletten.
- Liniaal
- Schaar

Bekijk de video om te zien hoe ik de Fuse Tool gebruik.Ik hoop dat je de video leuk vond. Mocht je zelf de FuseTool willen aanschaffen kan dat via diverse sites en in winkels.

Lieve groetjes, 
Rosa 

  • Share:

0 Opmerkingen